Moms PÅ/AV

HÅRVÅRD MED ALOE VERA

Håret är på sätt och vis en del av huden. Detta är en av förklaringarna till att riktigt framställd aloe vera har så god effekt även för hår. Både Aloe Jojoba Shampoo och Aloe Jojoba Conditioner är mycket dryga. De är dessutom lösta i ren aloe vera juice till skillnad från vanliga schampon och hårbalsam som är lösta i vanligt vatten. Håret får volym och glans och uppkomsten av kluvna hårtoppar minskar drastiskt.

ALOE JOJOBA SHAMPOO

Blöt håret och massera in Aloe Jojoba Shampoo någon minut i både hår och hårbotten innan det sköljs ur. Vid fett hår kan även Aloe Body Wash användas.

ALOE JOJOBA CONDITIONER

Massera in en ”klick” Aloe Jojoba Conditioner i handdukstorrt hår och massera in i hår och hårbotten. Balsamet kan eventuellt sitta kvar i håret och behöver inte sköljas ur. Vid fett hår masseras bara hårtopparna in med balsam.

PROBLEMHÅR – TUNT HÅR – FLÄCKVIS HÅRBORTFALL

Hårtvätt enligt ovan. Spraya varje morgon hårbotten med Aloe Vera Liquid och massera in den under någon minut i hårbotten. Detta ger näring till hårsäckarna. Vid stora problem kan inpackning göras med Aloe Vera Liquid 1 – 2 ggr per vecka. Täck håret med en plasthuva och låt aloen sugas upp av hårbotten under ca 1 tim. Ta därefter av huvan och låt håret självtorka.